Анна Винокурова

  Київ, Полтава, Харків

1,400 грн. - 8,500 грн.
600 грн. - 7,000 грн.

Milana Nikonenko

  Харків

1,200 грн. - 1,500 грн.
400 грн. - 4,000 грн.

Nastya Pomirkovannaya

  Харків

700 грн. - 7,000 грн.

Екатерина Орлова

  Київ, Одеса, Харків

1,500 грн. - 10,000 грн.
1,500 грн. - 11,500 грн.

Слава Авраменко

  Маріуполь, Харків

600 грн. - 5,000 грн.

Денис Ведь

  Київ, Полтава, Харків

400 грн. - 5,000 грн.
1,000 грн. - 8,000 грн.

Oksana Kvitka

  Київ, Харків

(1)
600 грн. - 6,000 грн.

Анастасия Чередник

  Київ, Одеса, Харків

250 грн. - 10,000 грн.