Фотограф Валентина Пакош

ЦЯ СТОРІНКА ЗАСТАРІЛА ТА НЕ АКТУАЛЬНА, ПЕРЕЙДІТЬ В АКТУАЛЬНИЙ КАТАЛОГ, ТА ВИКОНАЙТЕ ПОШУК ФОТОГРАФА ЗА ПОТРІБНИМИ ПАРАМЕТРАМИ.


Валентина Пакош
+380505859328
Networks are not specified
Херсон
Люблю свою роботу! Хочу, щоб клієнт був завжди задоволений! Хочу, щоб список моїх друзів (які раніше були моїми клієнтами) поповнювався!!! З першої зустрічі я вже починаю уявляти, що і як буде… все індивідуально! для мене головне – це щирість та відкритість на фото, справжні емоції та щастя!
Feedback is not specified
1) Якою технікою проводиться фотозйомка?
2) Чи робите ви фотокниги?
3) Чи потрібно вносити аванс і в якому розмірі?
4) Весільні фотографії проходять додаткову обробку?
5) Скільки фотографій Ви робите протягом весілля?
6) З якого моменту починається фотозйомка весілля?
7) Ви працюєте тільки по Україні (в яких регіонах)?
8) Чи існують якісь акції, або знижки на фотозйомку весілля?
9) Чи знімаєте ви відео?
10) Який термін віддачі?
11) Слайдшоу з фотографій?
12) Чи є дозйомка в окремий день?
13) Яка кількість фотографій і які обробляються?
14) Ви працюєте з асистентом, навіщо він вам потрібен?
15) Які місця Ви порадите для зйомки фото на весільній прогулянці?
16) Скільки часу знадобиться для фотосесії на весільній прогулянці?
17) До якого моменту триває фотозйомка весілля?
18) Чи можете працювати закордоном?
[“1) Nikon D700
обєктиви: Sigma Art 35mm 1.4; nikon 50mm 1.8; nikon 70-210 mm 4.0″
2) залюбки! коли ви бачите і берете в руки фотокнигу з вашими світлинами…. це зовсім інший еффект
ніж дивитись на моніторі
3) аванси не потрібно вносити
4) весь матеріал проходить обробку
5) 500-4000
6) з першої зустрічі з парою
я вже починаю уявляти що і як буде… все індивідуально! для мене головне – це щирість та відкритість на фото
справжні емоції та щастя!
7) поки що тільки по Україні
8) буває
9) ні
10) 2-3 місяці
11) індивідуально
12) авжеж))))
13) весь матеріал проходить обробку
14) працюю сама
15) все залежить від пари
від часу
та від стилю весілля
16) індивідуально
17) індивідуально
18) залюбки
Залиште свій коментар
Коментарі
Ім'я
Електронна пошта